BURDEOS I ELS MERCATS NADALENCS

Data de sortida:

05/12/2020

Característiques

Itinerari

DIA 1er: Origen – Castelnaudary – Burdeos.
Sortida del punt d´origen direcció França. Breu aturada per esmorzar a càrrec dels senyors clients. Continuació del viatge  i arribada a la terra del cassoulet , localitat de Castelnaudary. Dinar  aquest plat típic . Continuació del viatge i a  mitja tarda, arribada a Burdeos. Acomodació a l´hotel, sopar i allotjament.
 
DIA 2on: Burdeos i el mercat Nadalenc
Esmorzar.  El dia d´avui el dedicarem a visitar la ciutat amb Guia Local.   Famosa en el món sencer per les seves vinyes, la capital d'Aquitània també tanca un prestigiós patrimoni arquitectònic. Joia del segle XVIII, la ciutat històric-artística , atreu visitants des de l'època de les Llums, i va ser declarada patrimoni mundial de la UNESCO en 2007. El seu conjunt urbà i arquitectònic, dels més destacats, es pot apreciar passejant pels molls del Garona, pels seus elegants carrers i les seves places monumentals. Entre els llocs d'obligada visita que daten d'aquest període cal citar l'animada Plaça de la Comèdia, amb el seu Gran Teatre d'estil neoclàssic adornat per majestuoses columnes corínties, la Plaça de la Borsa, amb la seva Font de les Tres Gràcies, o les alberedes de  Tourny . Dinarem en restaurant a mig dia . A la tarda, disfrutarem del famós mercat Nadalenc . Sopar i allotjament a l´hotel.
 
Dia 3er: Saint Emilion  ( cata de Vins) – Creuer amb sopar  pel Garonne
Desprès d´esmorzar, Sortirem en autocar per arribar a Saint Emilion,regió de vins, on visitarem la localitat juntament amb unes prestigioses Bodegues on realitzarem una cata de vins de la regió. Retorn a Burdeos. . Tarda  passejada per la ciutat i embarc al creuer  pel riu Garonne  mentres disfrutem d´un deliciós sopar a bord. Podrem admirar de nit  les façanes dels edificis patrimoni de la Humanitat des del Vaixell . Acomodació al nostre hotel
 
Dia 4art: Burdeos-Carcassone - Origen
Desprès d´esmorzar, empendrem el camí de retorn a casa. Parada a Carcassone, ciutat que forma part de la ruta dels Càtars. Visita i Dinar. Tarda en ruta per arribar al nostre punt ´origen. Arribada, fí del viatge i dels nostres serveis.

SUPLEMENT INDIVIDUAL

El suplement de l´habitació individual= +145 €

EL PREU INCLOU

Inclou:
Autocar de la nostra empresa
Estada en hotel 4*
Règim de pensió completa amb aigua i vi + cafès a ½ dia 
Entrades , visites i guies locals segons programa
Sopar amb creuer per riu Garonne
Guia acompanyant de Viatges Samblas 
Assegurança d´assitència en viatge ( Inclou Covid)
Assegurança de cancel.lació ( Inclou Covid)
 

TOT INCLÒS
945,00 €
Ir arriba