TULIPES A HOLANDA 2 SORTIDES: 1Abril 2021 i el 06 Abril 2021

Data de sortida:

Característiques

Itinerari

DIA 1:  Bcn- Amsterdam i passeig pels canals en vaixell
Sortida amb autocar direcció L´aeroport per agafar el vol directe amb destinació AMSTERDAM.  Arribada, i dinar. A  la tarda, visita a la ciutat AMB GUIA LOCAL veient la plaça Damm, el mercat de les flors, la torre de la moneda, canal de Single... Passeig en vaixell pels canals de la ciutat i   Trasllat a l´hotel, sopar, i allotjament
 
DIA 2 : Molins de Zaanse Schans - Granja de formatges- Volendam-Marken  
Esmorzarem a l’hotel i tot seguit anirem a conèixer els molins de vent de Zaanse Schans, sense cap mena de dubte una de les estampes mes típiques del pais. Zaanse Schanses un barri de Zaandam, al municipi de Zaanstad, on s’hi poden veure diversos molins de vent històrics especialment ben conservats.  Acabada la visita anirem a conèixer el procés d’elaboració del formatge,un dels productes mes típics del pais. Acabarem el mati a Volendam, un poble fundat al segle XI V per pagesos i pescadors. Dinar. A  la tarda, visita a Marken, un altre poble turistic per excel.lència. Sopar i allotjament a l´hotel.
 
DIA 3 : Parc de tulipes de  Keukenhof- Leiden  
Esmorzar i sortida per visitar l´impresionant parc de Tulipes de Keukenhof , considerat com un dels jardins de primavera més bonics del món, amb més de 7 mil.lions de tulipes . Retorn a l´hotel per dinar. A la tarda, visitarem la localitat de Leiden, amb una gran bellesa i regada pels seus bonics canals i ciutat natal de Rembrandt.  Sopar i allotjament a l´hotel.
 
DIA 4 : Delft -  Rotterdam - La Haya  
Esmorzar i sortida per arribar a Delft ciutat famosa per la el.laboració de la ceràmica blanca i blava, també regada per bonics canals  . Tot seguit, trasllat a Rotterdam  on pujarem a la Torre Euromast i dinarem al restaurant panoràmic. A  la tarda, arribarem a la Haya , visita a la ciutat residència de la familia reial Holandesa, plena de monuments . Durant la visita contemplarem l´exterior de  l´edifici del parlament  , palau internacional de justicia, i el balneari de Scheveningen. Finalitzada, trasllat  a l´hotel, sopar i allotjament
 
DIA 5: Museu Van Gogh - Amsterdam  - Barcelona - Origen
Esmorzar . El matí el dedicarem a visitar el Museu Van Gogh de la ciutat. Dinar.  A la tarda, trasllat a l´Aeroport per realitzar els tràmits de facturació i embarcar al vol directe a Barcelona. Arribada, trasllat amb autocar fins al punt d´Origen. Arribada, fí del viatge i dels nostres serveis.

SUPLEMENT INDIVIDUAL

El sumplement individual és de 195€

EL PREU INCLOU

- Bitllet avió Bcn-Amsterdam-  Barcelona  
- Circuit en autocar   ** Estada en hotel  4****
- Pensió completa durant tot el circuit amb aigua mineral + 1 cervesa
- Passeig en barco pels canals d´Amsterdam
- Entrada al museu Van Gogh
- Entrada a una granja de formatges típic
- Entrada al parc de Tulipes de Keukenhof
- Pujada a la torre Euromast amb dinar al restaurant panoràmic
- Visita guiada a la ciutat d´Amsterdam
- Guia acompanyant de viatge
- Assegurança d´assistència en viatge i cancel.lacio

TOT INCLÒS
1.195,00 €
Seleccionar per data
Seleccionar per origen
TULIPES A HOLANDA 2 SORTIDES: 1Abril 2021 i el 06 Abril 2021
Adultos
Total: 0.00
Ir arriba