POLÒNIA 7 DIES . Sortides JUNY 2021: 14-21-28 JULIOL: 05

Data de sortida:

Característiques

Itinerari

Dia 1er: Origen – Cracovia  Casc històric.
Sortida del punt d´origen direcció  l´aeroport de Barcelona. Tràmits de facturació i embarc al vol amb destinació  Cracovia. Arribada a la ciutat, trasllat al centre i dinar. A la tarda, visita a la ciutat amb guía local. Visita a la part monumental. Veurem fortificacions medievals, la Plaça del Mercat amb la basílica de Sta. María i la llotja dels panys, el turó de Wawel amb la catedral i el pati del Castell… A l´hora indicada, trasllat a l´hotel, sopar i allotjament.
 
Dia 2on: Mines de sal de Wieliczka ( UNESCO 1978) – Cràcovia barri Jueu – El Gueto de Cracòvia -  Fàbrica de schlinder

Esmorzar i sortida amb autocar per arribar a la localitat de Wieliczka, on visitarem La Mina de . És un dels monuments de cultura material i espiritual més valuosos que hi ha a Polònia. Cada any la visiten més d'un milió de turistes de tot el món.És també un monument de valor universal, un de la primera desena de monuments inscrits a la Llista del Patrimoni Mundial de la Humanitat de la UNESCO.Avui dia la Mina de Sal "Wieliczka" és una fusió entre els segles de tradició i la modernitat. Es pot percebre com un conte molt llarg o com una ciutat subterrània amb totes les seves infraestructures. La mina és herència d'incomptables generacions de miners, un monument d'història de Polònia i de la nació, és una marca que existent en la mentalitat polonesa des de fa segles. Dinar en restaurant.  Tot seguit, trasllat a Cracòvia on visitarem el barri jueu. Polònia és un país on els jueus i els catòlics polonesos van viure junts, colze a colze, durant generacions. Els jueus han estat presents a Polònia i Cracòvia des del mateix començament. La seva població va créixer ràpidament amb el temps, gràcies a la tolerància religiosa i l'autonomia social que se'ls va concedir aquí. Els jueus, que havien estat expulsats de països de tot Europa, van trobar la seva llar a Polònia.Aquí, a Kazimierz, la història jueva es va accelerar en termes de cultura i aprenentatge. Fins a mitjan segle XVI, no hi havia altre lloc en el món jueu més significatiu que Kazimierz. Fins i tot avui jueus de tot el món viatgen a Kazimierz i Polònia per trobar les arrels de la seva espiritualitat.A finals de la dècada de 1930, la comunitat jueva de Cracòvia constituïa al voltant del 25% de la població de la ciutat. Aquesta dinàmica i diversa comunitat va ser destruïda gairebé per complet durant la Segona Guerra Mundial.El Kazimierz d'avui en dia és un lloc molt peculiar. Un pot experimentar aquí moltes emocions contradictòries al mateix temps: alegria en descobrir la rica història, la cultura i les tradicions dels jueus polonesos; tristesa i nostàlgia per la pre-guerra, el món perdut i entusiasme al convertir-se en testimoni del renaixement de la vida jueva. Visita a l´interior de la Fàbrica d´Oscar Schindler . Sopar i allotjament a l´hotel. 

 

Dia 3er: Camp de Concentració d´Auschwitz i Birkenau – Cracovia.

Esmorzar i sortida amb autocar per arribar a Auschwitz, al Camp de Concentració. Localitzat a uns 70 quilòmetres de Cracòvia, va constituir el principal centre d'extermini de la història en què van morir assassinades més d'un milió de persones.Visitarem els  dos camps: Auschwitz I, el camp de concentració original, i Auschwitz II (Birkenau), construït posteriorment com a camp d'extermini.Construït el 1940 per albergar als presoners polítics polonesos que ja no cabien a les presons, Auschwitz I va ser el camp de concentració original i el centre administratiu del complex que es va construir posteriorment.Els primers a arribar al camp van ser els presoners polítics de l'exèrcit polonès, però no van trigar a seguir-los membres de la resistència, intel·lectuals, homosexuals, gitanos i jueus .. Visita a l´interior Guiada. Dinar en restaurant. A la tarda, tornem a Cracòvia per disfrutar de la plaça Major que amb 40.000 m2 és la plaça medieval més gran d´Europa. Sopar  en restaurant amb folklore. Allotjament a l´hotel.

 

Dia 4art: Cracovia -  Varsòvia. Centre històric i Concert de piano de Frederic Chopin
Esmorzar . Matí en ruta, direcció al centre del Pais per arribar a mig dia a Varsòvia, capital del país. Dinar en restaurant. A la tarda, visita a la ciutat amb el tour històric  fent un recorregut per la plaça del Mercat, plaça del Castell, Riu Vistula , el palau Presidencial, l´estatua de Copernico.. Finalitzarem la jornada amb un sensacional concert de Piano de Frederic Chopin, un dels compositors polacs més destacats. Sopar en restaurant  i allotjament al nostre hotel.
 
Dia 5è: Varsòvia: Tour de la II Guerra Mundial – Varsòvia Comunista.
Esmorzar a l´hotel i sortida per realitzar el Tour de la II Guerra Mundial. Al 1945 Varsòvia era la ciutat més destruïda d'Europa. Des del principi de la segona guerra mundial la capital de Polònia estava condemnada a mort. Invasió Alemanya de Polònia de 1939, l'aixecament al gueto jueu el 1943, i al final l'aixecament de Varsòvia de 1944 van convertir Varsòvia en una ciutat arrasada. Avui es diu que és una ciutat-fènix que va renéixer de les seves cendres. Durant aquest tour, t'explicarem bé aquesta història, i també, més sobre la vida quotidiana dels polonesos sota l'ocupació alemanya. Dinar en restaurant. A la tarda, coneixerem la Varsòvia Comunista.  Avui, Varsòvia és plena de vida, botigues, restaurants, publicitats ... tot el que es pot trobar a la capital europea moderna. No obstant això, la realitat va ser totalment diferent en els temps del règim comunista . Imagina't la ciutat grisa, sense la gent als restaurants, menjar avorrida i igual en totes les parts, les cues enormes davant de les botigues, on amb prou feines hi havia uns productes, i tots els edificis van ser unes caixes grans sense caràcter, semblant més a un armari que a un habitatge. La gent no somreia molt, perquè la vida no va ser molt fàcil. A l´hora indicada, sopar, i allotjament a l´hotel. 
 
Dia 6è: Varsòvia – Castell de Malbork - Gdansk “ La perla del Bàltic”

Desprès d´esmorzar a l´hotel pugem a l´autocar i ens dirigim a Gdansk. Parada al Malbork per fotografiar l´exterior del castell, una de les més extraordinàries construccions qu´el gòtc Civil ens ha deixat. Continuació per arribar a Gdansk. Dinar. A la tarda, visita aquesta preciosa  ciutat, coneguda com la Perla del Bàltic, per molts la més bonica de les ciutats polaques. Visita guiada de la Torre de la presó, Porta Daurada,Gran Armeria,Basílica de Santa Maria, Tall d'Arturo El Port Vell,Grua Medieval ,Oficina de Correus Polonesa... Gdańsk, el seu significat és sempre el mateix: orgullosa, benestant, independent i bella Gdansk. El seu caràcter s'ha forjat per l'or i l'orgull de rics comerciants que van arribar a la ciutat des de diferents punts d'Europa i que es van considerar a si mateix "Danzigers" (ciutadans de Gdansk). La font de la prosperitat de la ciutat de Gdansk es dóna gràcies a la seva perfecta localització. Al llarg del temps, es va convertir en la ciutat més gran de la Mancomunitat Polonès-Lituana i el port més gran del Mar Bàltic, abastint a Europa de gra polonès, fusta polonesa i "or bàltic": ambre. Molt més endavant, la segona Ciutat Lliure de Danzing va ser desitjada per Hitler per ser una de les ciutats Nazi a Europa i va arribar a ser la residendia de la caserna general de l'NSDAP. El major conflicte militar en termes mundials va començar amb atacs a Westerplatte ia l'Oficina de Correus Polonesa, primer camp de batalla de la Segona Guerra Mundial. També va ser aquí, a Gdansk, la vaga duta a terme pels treballadors de la drassana, dirigits per Lech Wałęsa que va proclamar l'inici del final del Comunisme en aquesta part d'Europa. Sopar i allotjament a l´hotel.

 
Dia 7è: Gdansk  – Barcelona
Esmorzar.   Al matí continuem visitant la ciutat . Dinar en restaurant i trasllat a l´aeroport per embarcar al vol amb destinació Barcelona. Arribada, i trasllat al nostre punt d´origen. Arribada, fí del viatge i dels nostres serveis.

 

SUPLEMENT INDIVIDUAL

El suplement individual és de 245 €

EL PREU INCLOU

- Trasllat Origen – Aeroport de Barcelona – Origen
- Bitllet avió Barcelona - Cracòvia – Gdansk- Barcelona
- Règim de pensió completa amb aigua + 1 cervesa per persona a ½ dia.
- Estada en hotels 4* cèntrics
- Totes les visites + entrades + guies locals.
- Guia acompanyant de viatge
- Asseurança d'assistència viatge
- Assegurança de cancel·lació

TOT INCLÒS
1.895,00 €
Seleccionar per data
Seleccionar per origen
POLÒNIA 7 DIES . Sortides JUNY 2021: 14-21-28 JULIOL: 05
Adultos
Total: 0.00
Ir arriba