EGIPTE AL COMPLET EN 5*. SORTIDA 24 SETEMBRE 2021

Data de sortida:

24/09/2021

Característiques

Itinerari

1er DIA:  – BARCELONA – EL CAIRO
Sortida del punt d’origen direcció l’aeroport de Barcelona. Tràmits de facturació i embarc  al vol amb destinació El Cairo. Arribada i  trasllat a l´hotel,  Sopar i allotjament.
 
2ºDIA:  EL CAIRO
Esmorzar  Sortida al mati per visitar les Piràmides de Giza on podrem admirar la primera, de les set meravelles del món antic, la gran piràmide de Keops i les piràmides de Kefren i Micerinos.  Veurem també l´esfinx esculpida a la roca que representa el cap del faraó i el cos d´un lleó . Visitarem també la barca solar.  ENTRADA A LA PIRAMIDE DE KEOPS.  Dinar. A mitja tarda, retorn a l´hotel . Tornem a sortir per sopar en un restaurant fluvial on navegarem pel Nil gaudirem d´un sopar amenitzat amb espectacles de Tanura, música oriental i espectacle de la dansa del ventre.  Allotjament al nostre hotel.

3er DIA:  EL CAIRO
Esmorzar i sortida per visitar el Museu Egipci amb els seus tresors de l´època antiga i el tresor únic de la tomba de Tut Ank Amon .  Continuarem  per visitar la ciutadella del Saladino, Mesquita d´Alabastre, Dinar en restaurant. També visitarem el famós mercat de Khan el Khalili amb els grans bazars.   Espectacle de llums a les piràmides  Sopar , i Allotjament a l´hotel.

4art DIA: EL CAIRO – LUXOR TEMPLES DE KARNAK I LUXOR.
Esmorzar i trasllat a l´aeroport per agafar el vol intern amb destinació Luxor. Arribada i trasllat al vaixell. Dinar. A la tarda visita dels Temples de Karnak i Luxor. El de Karnak és el més gran de tot Egipte, amb una sala hipòstila amb més de 5.000m2 i 134 columnes. El seu interior conté el Temple d’Amón, Deu del Sol i de la vida, altres temples petits així com el Llac Sagrat. Sopar i allotjament a bord el vaixell.

5è: LA VALL DELS REIS - ESNA - EDFU
Règim de pensió completa a bord.  Avui  farem la visita a la Vall dels Reis, on es troben les tombes dels Reis de l’Imperi nou quan Tebes, era la capital d’Egipte. Declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO l’any 1979.  Aquesta Vall, està  separada en dos, banda est on són enterrats els Reis i banda oest on  trobarem enterrades les Reines. Entre les tombes més destacades  trobem la  de la Reina Hatshepsut, Ramsés, Akenatón i la indescriptible Tomba de Tutankamon la qual tindrem l´entrada inclosa. També podrem observar la grandiositat dels  Colossos de Memnon.  Navegació  direcció Esna i després a Edfu. Nit a bord 
 
6è  EDFU - KOM OMBO – ASWAN
Pensió completa a bord. Visita del Temple d’Horus, el temple millor conservat i el més important després del de Karnak. Té una mida de 137 metres de longitud i la seva característica principal és la il·luminació. Posseeix un joc de  llums que presenten les diferents sales ,les quals es tornem més fosques a mida que les sales es fan més petites fins arribar a la foscor total del santuari. Visita del Temple de Sobek, el Deu amb el cap de cocodril simbolitzant la fertilitat del Nil. Navegació cap a Aswan. Nit a bord.

7è  DIA:   ASWAN -  ABU SIMBEL – l´ALTA RESCLOSA- PASSEIG EN FALUCA
Esmorzar  I desembarc. Ens traslladarem a Abu Simbel. Realitzarem la visita del Temple d’Abu Simbel, complexe situat per dos Temples excavats a la roca, un dedicat a Ramses II i l’altre a Nefertari, la seva primera esposa i predilecta. La seva construcció va trigar 20 anys a acabar-se i es va passar segles enterrats fins que al 1813 va ésser descobert parcialment per l’explorador suïs Burkhard i més tard, al 1817, l’italià Battista Belzoni va descobrir la resta. Per tal que no quedessin enterrats sota les aigües del riu Nil van ser traslladats entre el 1964 i el 1968. Destaca d’aquest temple la façana amb les 4 grans estàtues de 20 metres tallades directament a la roca i que custodien el temple. Si la seva façana resulta impressionant, el seu interior no és queda enrere, sales decorades amb frescos  envoltades de columnes que porten a sales cada cop més petites, un viatge tan místic com artístic.  De retorn al vaixell,  visitarem l´alta resclosa, considerada como la més gran del món. Es va construir entre els anys 1959 i 1970 pel govern egipci i soviètic per tal d’acabar amb les inundacions del baix Nil..  Dinar al vaixell.   A la tarda,  farem un passeig en “faluca” al voltant de les Illes d’Aswan. Nit a bord.

8è dia:    ASWAN - EL CAIRO-  BARCELONA – ORIGEN.
Esmorzar a  l’hotel. A l’hora indicada trasllat a l’aeroport  per embarcar al vol amb destinació El Cairo per enllaçar amb el vol amb destinació Barcelona. Arribada i trasllat al punt d’origen . Arribada, Fi del viatge i dels nostres  serveis .

 

SUPLEMENT INDIVIDUAL

El suplement individual és de 495€

EL PREU INCLOU

- Trasllats en autocar Origen- Aeroport de Barcelona
- Bitllet avió Barcelona - El Cairo - Barcelona
- Vol intern El Cairo – Luxor
- Vol intern Aswan – El Cairo.
- 4 nits de Creuer en vaixell 5* 
- 3 nits  Hotel 5* Luxe al Cairo
- Pensió completa amb aigua mineral + refresc a ½ dia + cafè americà a ½ dia
- Últim dinar de comiat al Port Olimpic
- Espectacle de llums i so a Piràmides.
- Espectacle de llums i so a Karnac
- Passeig en Faluca + Poblat Nubi
- Passeig en Calessa per arribar al Temple de Edfu
- Totes les entrades + guia local tot el viatge
- Guia acompanyant de Viatges Samblas
- Propines tant al vaixell com resta de serveis
- Servei de maleters en hotel i vaixell
- Assegurança de cancel.lació i assitència en viatge

DOCUMENTACIO

PASSAPORT AMB VALIDESA MÍNIMA DE 6 MESOS DES DE LA TORNADA DEL VIATGE

TOT INCLÒS
2.390,00 €
Ir arriba