LES DOLOMITES SORTIDES: SETEMBRE: 18-24-29 OCTUBRE: 04-09-14

Data de sortida:

18/09/2021

Característiques

Itinerari

Dia 1: Origen – Alleghe - Dolomitas
Sortida del punt determinat amb autocar direcció l´aeroport de Barcelona. Tràmits de facturació i embarc al vol amb destinació Venècia. Arribada a la ciutat. pugem a l´autocar I trasllat a Alleghe. Considerat un dels pobles més bonics d´Itàlia. Dinar. Tot seguit, visita a aquesta magnifica localitat, envoltada del seu llac . Finalitzada, trasllat a l´hotel, acomodació, sopar i allotjament

Dia 2: LLac Carezza - Bolzano – Soprabolzano ( fonicular Renon- Collalbo) I la mòmia dels Alps
Esmorzar. Sortida amb autocar per arribar a Bolzano. Passarem pel LLac Carezza, una meravella natural amb colors blaus i verds qu´ens recorda paissatges de l´Oest del Canadà. Arribada a Bolzano. Pujada al telefèric qu´ens portarà fins al cim de la muntanya Renon. Aquí trobem el maravellós poble de Soprabolzano. Visita. Tot seguit agafarem el tren cremallera, per realitzar un recorregut de 20 minuts aproximadament i arribada a Collalbo . Arribada,visita a Collalbo, on gaudirem de grans vistes d´alta muntanya. A l´hora indicada, tornarem a baixar . Dinar en restaurant . A la tarda, visitarem el museu arqueològic on trobem a Ötzi, l´home de gel. 19 de setembre de 1991 . uns caminants van trovar entre el gel un cadàver. Aquest ha suposat un dels majors descobriments de la història de l'espècie humana.. El qu´en un primer moment, van pensar que era un cadàver relativament recent, es revelaria com la mòmia d'ésser humà més antiga mai trobada . Ni més ni menys que uns 5.300 anys d'antiguitat. Finalitzades les visites, trasllat a l´hotel, sopar i allotjament.

IA 3: Sass Pordoi (La Terrassa de les Dolomites) – Canazei – St. Ulrich
Esmorzar . aquest matí el dedicarem a l´alta Muntanya. Arribarem al Sass Pordoi per pujar al fonicular qu´ens durà a 2.950 metres d´altitud per contemplar la millor vista a les Dolomites. Lloc conegut com la Terrassa de les Dolomites, podrem gaudir d´una magnífica vista 360º i des d´on podrem apreciar La Marmolata, el punt més alt de les Dolomites a 3.343 m. Tot seguit, passejada per Canazei per conèixer el poble on estem ubicats. Dinar a l´hotel. A la tarda, visitarem St. Ulrich, un dels poblets amb més encant de Dolomites.. Retorn a l´hotel, sopar i allotjament.

DIA 4: Cortina d´Ampezzo- lago de Braies
Desprès d´esmorzar, sortirem direcció al Llac de Braies , conegut com la Perla dels llacs Dolomites. Llac alpí situat a 1.496 metres d´ altitud, a l´ interior del parc natural de Fanes-Sennes-Braies. Dinar a Cortina d´Ampezzo. A la tarda, visita a aquesta localitat, ubicada al cor de les Dolomites, es un dels principals destins turistics internacionals. Visitada per la Jet set internacional, té un dels centres d´esquí més importants del món. A l´hora indicada, trasllat de nou al nostre hotel, sopar i allotjament.

DIA 5: Padua - Aeroport de Venècia - Barcelona.
sortida direcció Sud per arribar a Padua. Arribada , dinar. Visita a la Famosa basílica de St. Antonio de Padua. A l´hora indicada, trasllat a l´aeroport per embarcar al vol amb destinació Barcelona. Arribada, fí del viatge i dels nostres serveis.

SUPLEMENT INDIVIDUAL

Suplement habitació individual: + 145 €

EL PREU INCLOU

Trasllats origen- Aeroport de Barcelona-origen
vol Bcn- Venècia-Bcn. amb facturació de 1 maleta màxim 20 kgs.
Estada en hotel 4* amb zona de Spa Inclosa
Règim de pensió completa amb aigüa,vi, i cafès a 1/2 dia
Totels les visites, entrades, foniculars.. indicats al programa
Guia acompanyant de Viatges Samblas.
Assegurança d´assistència en viatge
Assegurança de cancel.lació

DOCUMENTACIO

DNI EN VIGOR I/O PASSAPORT
 

RECOMANACIONS

PORTAR BANYADOR.
( LES SABATILLES I EL BARNÚS EL TROBAREU A L´HABITACIÓ)
 

TOT INCLÒS
1.095,00 €
Seleccionar per data
Seleccionar per origen
Ir arriba