KENIA I ELS MASSAI MARA. Sortida 06 Setembre 2021

Data de sortida:

06/09/2021

Característiques

Itinerari

DIA 1: ORIGEN – AEROPORT DE BARCELONA – NAIROBI ( Companyia Àerea QATAR)
Trasllat des del punt d´origen a l´aeroport de Barcelona. Tràmits de facturació i embarc al vol amb destinació Nairobi via Doha. Sortida a les 08.50h per arribar a Doha a les 15.55h. ( hora local). Sortida de Doha a les 17.50h per arribar a Nairobi a les 23.35h. ( hora local). Trobada amb la nostre guía i vehicle i trasllat a l´hotel. Acomodació, sopar fred a l´habitació i alltojament.
 
DIA 2: NAIROBI -  AMBOSELI NATIONAL PARK
Esmorzar i sortida direcció al Parc Nacional d´Amboseli. Arribada al nostre campament de “luxe”. Acomodació i dinar. A l´hora indicada, sortida de safari per descubrir aquest hàbitat natural amb les seves grans manades d´elefants africans amb el Kilimajaro de fons. Hi han més de 900 elefants i es veuen facilment al parc on també trobarem una gran varietat de fauna i flora i on podrem veure també els cinc grans. Disfrutarem d´una meravellosa posta de sol abans de tornar al campament per sopar . Allotjament.
DIA 3: AMBOSELI NATIONAL PARK – LLAC NAIVASHA
Esmorzar i sortida disfrutant del paissatge dels voltants del Kilimajaro i arribada al Llac Naivasha. Acomodació al Lodge i dinar. A la tarda, gaudirem de la navegació pel llac i disfrutarem d´aquesta important zona hortícola de Kenia. Sopar i allotjament al Lodge.
 
DIA 4:  LLAC NAIVASHA – RESERVA MASSAI MARA
Desprès de l´esmorzar, sortirem per arribar a la reserva de Massai Mara. Arribada al campament , relax i dinar. A la tarda, coneixerem la cultura i la vida dels Massai Mara , una vida salvatge, admirablement indiferent a la presència de grans depredadors . Compartirem  i coneixerem la cultura massai, amb la seva forma de vida, les seves dances... viuen en assentaments anomenats “Zamoras”, cercles de cabanes fetes de branques i envoltades de palla per envoltar el ramat. Els massais  es descriuen com una tribu guerrera. Dins de la tribu, hi ha els “ Habiten” que es dediquen exclusivament a lluitar i robar bestiar
 
DIA 5 I 6 :  RESERVA MASSAI MARA
Dies en pensió completa. Disfrutarem de 2 dies complets de Safari en aquesta espectacular reserva de caça on ens convertirem en grans fotògrafs. La visualització d´animals és excel.lent durant tot l´any. Hi comviuen elefants, rinoceronts negres,  búfals, nyus, zebres,gaseles, lleons, girafes, lleopards hipopòtams, cocodrils... i molts més!  Aquesta, és la única regió que queda a Kenia, on es poden veure animals amb la mateixa abundància que fa un segle.
 
DIA 7 : LLAC NAIVASHA – LLAC NAKURU
Esmorzar  i sortida direcció al Llac Nakuru , considerat la llar dels flamencs. Farem una parada a Nyahururu per admirar la cascada de Thomson, abans de continuar cap al llc Nakuru. Arribada, ens acomodem al Lodge i dinar. Safari a la tarda per veure i gaudir dels nombrosos flamencs roses presents , els rinoceronts blancs i negres i altres animals amants de l´aigua. L´Espectacle final serà al mirador  “Fora d´Àfrica” ; un lloc únic per la seva ubicació on disfrutarem d´una espectaculer posta de sol africana . Retorn al lodge, sopar , i allotjament.
 
DIA 8 :  NAIROBI – AEROPORT – NIT ABORD
Desprès d´esmorzar   ens traslladarem a Nairobi. Arribada, dinar. Tarda panoràmica de la ciutat, capital del pais. A l´hora indicada, trasllat a l´aeroport per embarcar al vol amb destinació Barcelona Via Doha. Sortida de l´avió a les 00.45h. Arribada a Doha a les 06.30h. Sortida de Doha a les 08.20h. per arribar a Barcelona a les 14.15h.
 
DIA 9:  NAIROBI – BARCELONA.
Arribada a Barcelona a les 14.15h. i trasllat amb autocar
al nostre punt d´origen. Arribada, fí del viatge i dels nostres serveis
 

EL PREU INCLOU

EL PREU INCLOU:

Trasllats origen – Aeroport de Bcn-Origen

Vols internacionals Bcn-Nairobi-Bcn ( Via Doha)

Circuit Kenia tot inclós

Guia acompanyant de Viatges Samblas tot el circuit

Pensió completa amb aigua i refrescos

4x4 safari amb seient i finestra garantida

Passeig en barca llac Naivasha

Entrada als parcs

Assegurança d´assistència en viatge, i evaquació en avió en cas d´urgència.

Assegurança de cancel.lació

Visat d´entrada al Pais

SUPLEMENT HABITACIÓ INDIVIDUAL

SUPLEMENT HABITACIÓ INDIVIDUAL:  +797 €
 

DOCUMENTACIÓ REQUERIDA

PASSAPORT AMB VALIDESA MÍNIMA DE 6 MESOS.
VISAT ENTRADA AL PAIS ( Nosaltres te´l tramitem)
 

Preu
4.995,00 €
Ir arriba