LA ILLA DE SICILIA. SORTIDES: 07-14-20 OCTUBRE 2021

Data de sortida:

07/10/2021

Característiques

Itinerari

Dia 1.  BARCELONA – CATANIA
Trasllat del nostre punt d’origen direcció a l’aeroport de Barcelona per agafar el vol directe a Palermo. Arribada  i trobada amb la guia per realitzar la visita a la ciutat. Trasllat al restaurant per dinar. Tot seguit continucaió amb la visita amb guia local. A l’hora indicada, trasllat a Catania, acomodació a l’hotel, sopar i allotjament.
 
Dia 2. SIRACUSA – NOTO
Esmorzar a l’hotel i sortida per visitar Siracusa, una de les ciutats més riques en art i monuments. Visitarem el parc arqueològic de la “Neapolis”, on trobarem el Teatre grec, les Latomias i “La Oreja de Dionisio. La part antiga de la ciutat està situada sobre la illa de Ortigia, unida a terra ferme per un pont. En aquest lloc alberguen els més importants testimonis del seu gloriós passat, el Temple de Minerva, trasformat avui en Catedral cristiana, la legendària Fontana Arethusa i el Temple di Apollo. Dinar en Restaurant. A la tarda, ens dirigirem a Noto per visitar la capital del Barroc Sicilià, on des de fa poc temps es pot admirar la Catedral renovada, desrprés de molts anys treballant respectant les tèniques antigues. Noto i la seva catedral van ser declarades Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Finalitzades les visites, retorn a l’hotel, sopar i allotjament.
 
Dia 3. MONTE ETNA – TAORMINA
Esmorzar a l’hotel i sortida cap al Monte Etna, el volcà actiu més alt d’Europa. Arribada fins als 1900 m. D’alçada i visita dels cràters apagats, els famosos “Crateri Silvestri”. Podrem gaudir de la varietat de la flora i els seus espectaculars paissatges lunars que es poden veure durant la ruta. Dinar en restaurant local. A la tarda ens dirigirem fins a Taormina, ciutat de gran bellessa natural, situada a les faldes del Monte Etna. Realitzarem la visita on podrem veure el Teatre Grec- Romà, al qual es poden admirar unes fabuloses vistes amb el mar i el Etna. A l’hora indicada, retorn a l’hotel, sopar i allotjament.
 
DIA 4. PLAZZA ARMERINA – AGRIGENTO
Esmorzar a l’hotel. El matí el dedicarem a visitar Piazza Armerina i la Villa Romana del Casale, luxosa morada que es troba al cor de Sicília i que gràcies als seus 3500 metres quadrats de mosaics ha estat declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Finalitzada la visita trasllat a Agrigento. Dinar en restaurant. A la tarda visitarem aquesta ciutat, que li diuen “la ciutat mes bella dels mortals”. Visitarem el famós i únic “Valle de los Templos” on podrem veure els Temples de la Concòrdia, Hèrcules i Juno, que representen els millors exemples de la civilització grega a Sicília i també declarats Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. A una bona hora, sopar i allotjament a l´hotel.

Dia 5.  CATANIA –  PALERMO
Esmorzar a l’hotel. Sortida direcció Palermo. Arribada a mig dia i dinar. Dinar en restaurant.  Tarda visita guiada de la ciutat , capital de la Illa. Sopar i allotjament a l´hotel.
 
Dia 6. PALERMO – BARCELONA.
Esmorzar. Durant el mati,continuarem fent visita a la ciutat. Dinar d´hora i trasllat a l´aeroport per embarcar al vol amb destinació Barcelona. Arribada i trasllat al punt d´origen. Arribada, fí del viatge i dels nostres serveis.

SUPLEMENT INDIVIDUAL

El suplement individual és de 255€

EL PREU INCLOU

El preu inclou:
Transfer origen – aeroport de Barcelona - origen
Billlets d’avio des de Barcelona
Autocar gran comfort durant tot el circuit
Estada en hotel de 4****
Pensió completa amb aigua durant tot el circuit  amb aigua, vi . ( a mig dia, cafè inclós)
Totes les visites, guies i entrades especificades a l’itinerari
Pujada al Volcà etna amb telefèric
Guia acompanyant de Viatges Samblas
Assegurança d’assistència en viatge i cancel·lació

DOCUMENTACIO

Dni en vigor

TOT INCLÓS
1.395,00 €
Seleccionar per data
Seleccionar per origen
Ir arriba